Wie is Eloquens?

Onze onderscheidende eigenschap zit niet in de dienst, maar in de mensen die het uitvoeren. Je hebt aan ons een flexibele maar kritische partner. Met aandacht voor details zonder de praktische haalbaarheid uit het oog te verliezen. Wij denken met je mee en nemen je werk uit handen waar je zelf niet aan toe komt of minder verstand van hebt.

Wij staan voor maatwerk en daarvoor is persoonlijk contact onmisbaar. Hoe beter wij jou en jouw wensen en doelen kennen, hoe beter wij je van dienst kunnen zijn.

Persoonlijk digitaal

Je hebt iets te melden. Het liefst zou je het persoonlijk aan iedereen vertellen. Maar door het tijdsaspect en praktische haalbaarheid lukt dat niet. Digitaal communiceren is een goed alternatief. En dat kan heel persoonlijk zijn. Als je beide aspecten maar goed combineert.

Eloquens helpt je boodschap te verwoorden en bij de juiste personen af te leveren. In duidelijke taal, in passende vorm, afgestemd op jouw doel en lezers.

Netwerk specialisten

Voor diensten waarin Eloquens niet zelf voorziet, kunnen we rekenen op ons netwerk van fotografen, vormgevers en drukkers. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Jij houdt één aanspreekpunt: Eloquens. Dat is wel zo handig.

Enthousiasme voor het schrijverschap, jarenlange ervaring en een groot empathisch vermogen. Drie ingrediënten waarmee ik teksten schrijf en communicatieadvies geef. Voor mijn vak heb je meer nodig dan alleen theoretische geleerdheid. Taalgevoel, inlevingsvermogen en creativiteit. Je hebt het of je hebt het niet. Ik heb het. Naast de bescheidenheid er niet over op te scheppen… Renée Jansen
Ruim twee decennia in de zakelijke dienstverlening leverden me vele wijsheden op. De belangrijkste? Met goede communicatie heb je een streep voor. Het toont aan dat je een professionele organisatie bent die zichzelf en de klant serieus neemt. Dat is voelbaar én zichtbaar, binnen én buiten het bedrijf. Wacht niet op het perfecte moment, want dan begin je nooit. Kijk vandaag nog waar jouw communicatie beter kan. Edwin Jansen  

Contact

Eloquens teksten en producties

Delst 12, 5388 SV Nistelrode

Bezoek ook: